FAQ


Hva er Proffklubber?
Proffklubber.no er Europas største arrangør av Pro Clubs turneringer. Våre lag er fra hele Europa.

Hvordan melder jeg på laget mitt?
Du må kjøpe en billett for å bli med. Billetter kjøpes gjennom denne nettsiden. Én billett koster 195kr per lag - ikke per spiller. Etter at du har kjøpt billett, så er det viktig å melde seg inn i Discord-serveren. Du finner link til serveren nederst på denne siden.

Hvordan vet jeg hvem laget mitt skal spille mot?
Det kommer kampoppsett på denne nettsiden, samt på Discord-serveren 2 timer før turneringen starter. Der finner du gruppespillet med kamptidspunkter og hvilke lag du skal møte. Manageren for laget ditt blir også lagt til i en manager-chat i Discord-serveren. Der kommer all informasjon.

Hvor mye kan man vinne?
Det avhenger av hvor mange lag som er påmeldt. Ingen i selskapet tar ut lønn eller utbytte. All overskudd går tilbake til drift, administrasjon og utvikling. Minimum 50% av billettinntektene går rett til premiepotten. Nøyaktig hvor mye som går til 1. plass, 2. plass etc. blir lansert på selve turneringsdagen. Følg med i Discord-serveren.

Hva er reglene?
Det er ingen spilleregler i våre turneringer. Inne i kampene er all form for grov kynisme lov. Det er et høyt toppnivå på de europeiske Pro Clubs-lagene, og nettopp derfor ønsker vi å legge til rette for at de mindre gode lagene har mulighet til å hevde seg i turneringene våre. Vi har forøvrig regler og retningslinjer som skal følges utenfor selve spillet, i form av fair play. Reglene finner du nederst på nettsiden.

Når er neste turnering?
Det er ikke noe mønster i når vi arrangerer turneringer. Vi arrangerer som oftest turneringer på fredager, i ferier, på høsten og vinteren. Vi prøver å arrangere minst én turnering hver tredje uke. Vi lanserer alltid turneringene på Discord før du finner de på nettsiden, så bli med i serveren for å alltid være oppdatert.

Kan jeg betale med Vipps?
Ja, du kan betale med Vipps. Vi har ikke et Vipps-nummer, men vi har Vipps-hurtigkasse.
Trykk på kjøp billett -> Fyll ut Discord-brukernavn + Pro Clubs lagnavn -> Betal med Vipps.

Hvordan vet jeg at dette ikke er svindel?
Vi er et norskregistrert aksjeselskap med lang fartstid i det norske FIFA-miljøet. Du finner tidligere vinnere og mer historikk både her på nettsiden + i Discord-serveren. I serveren finner du også langt over 10000+ andre Pro Clubs spillere som er engasjert i og rundt våre turneringer.

Jeg har flere spørsmål. Hvor kan jeg få svar på det jeg lurer på?
Null stress. Vi er et team på 10 personer som står deg til tjeneste. Du kan kontakte oss via e-post nederst på nettsiden, eller så kan du snakke med en support/admin i Discord-serveren. Henvendelser via e-post blir besvart innen 12 timer. Henvendelser via Discord blir ofte besvart innen 1 time.