Om Proffklubber.no


Hva er Proffklubber.no?
Proffklubber.no er Europas største arrangør av FIFA-turneringer. Siden oppstart i mars 2021 har vi arrangert flere av Europas største og mest profilerte FIFA-turneringer. I våre turneringer finner du en miks av både amatør- og profesjonelle Esport-lag. Turneringene våre streames og kommenteres av våre Esport-kommentatorer.

I våre Pro Clubs-turneringer består hver gruppe av 6 lag. Hvert lag møter hverandre én gang. Etter at gruppespillet er ferdig går topp 4 i hver gruppe videre til sluttspillet. Du tenker riktig: I våre turneringer er det nemlig større sannsynlighet for å gå videre til sluttspillet enn å ryke ut i gruppespillet.

Hvordan fungerer det?
Discord-serveren
Først av alt må du melde deg inn i discord-serveren til turneringen. Det er her all kommunikasjon foregår. Link til serveren finner du helt nederst på siden.

Regler
I våre turneringer er det ingen spilleregler. Her er all form for grov kynisme lov, men husk fair play. Reglene finner du nederst på siden.

Gutta boys
Kontakt gutta og dann et slagkraftig lag. Dere må være minst 2 spillere, og maks 11. Hvem velger du?

Melde på laget ditt
Du kan melde på laget ditt gjennom Vipps, Klarna eller PayPal. Inngangsbillett koster 195kr per lag - ikke per spiller.

Turneringsklar
Det er nå moroa starter. Spiss formen og gjør dere klare til turneringsstart. Hvilken taktikk går dere for?

It's coming home
Det står om heder og ære.. og ikke minst en saftig premiepott! Finalene i våre turneringer blir streamet ut til hundrevis av seere. Her blir legender skapt!