Regler i turneringen

Kampene skal gå etter følgende spillesystem:

§1 - Gruppespill

a) Det er 6 lag i hver gruppe, og lagene spiller kun én kamp mot hverandre. I gruppespillet avsluttes kampene etter fulltid (90 minutter). Det laget som har flest CPU/bots på laget inviterer til kamp.

b) Det gis 3 (tre) poeng for seier, 1 (ett) poeng for uavgjort og 0 (null) poeng for tap.

6. Det laget som meldte seg på først i turneringen

d) Hvis man avslutter en kamp før den er ferdigspilt - tilsvarende å tape på walkover - vil man automatisk tape 3-0 (tre-null) eller det resultatet stod til da kampen ble avsluttet.

§2 - Sluttspill

a) Lagene spiller kun én kamp mot hverandre. Det laget som har flest CPU/bots på laget inviterer til kamp.

b) Om resultatet er uavgjort til fulltid går man til ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse for å avgjøre hvem som går videre til neste runde.

§3 - Fair play

a) Det er lov å både spille som alle/any og bruke CPU-spillerne.

b) I runde 1 av gruppespillet kan man be om inntil 15 minutters utsettelse av kampstarten. Fra og med runde 2 er det maksimalt 10 minutter "call-time". Denne regelen gjelder om ikke annen beskjed er gitt av en support.

c) Hvis en spiller på et lag mister tilkobling til spillet kan man velge å avbryte kampen frem til det tiende (10) spilleminutt. Har motstanderlaget skåret et mål innen tiende (10) spilleminutt vil motstanderlaget lede 1-0 som default fra kampen blir gjenopptatt.

d) Hvis du er i en kamp og laget ditt har like drakter eller har forbindelsesproblemer, vil du ha til tiende (10) spilleminutt å avbryte kampen og starte på nytt. Har motstanderlaget skåret et mål innen tiende (10) spilleminutt vil motstanderlaget lede 1-0 som default fra kampen blir gjenopptatt.

e) Ha respekt for motstanderen. Rasisme og andre hatefulle ytringer kan føre til diskvalifikasjon og utestengning fra fremtidige turneringer. Det er derimot ingen regler mot drøying av tid, spiller(e) bak mur på frispark og blokkere for keeper på corner. Grov kynisme er lov i denne turneringen.

f) Gjerne stream/ta opptak av alle kampene slik at du som anklager kan bevise juks/glitching og/eller rasisme.

g) Forsøk på juks kan føre til at man blir kastet ut av gjeldende turnering.

§4 - Arrangør

a) Det er ikke mulig å refundere billetter. I noen tilfeller kan billetten spares/utsettes til neste turnering. Ta kontakt med en support i Discord-serveren om du må utsette bruk av billetten.

b) Premiepotten kan endres om forventet antall lag ikke inntreffes.